Home / Nieuws / Sparkling Projects versterkt team met 3 nieuwe adviseurs
Nieuws
19 juli 2024

Sparkling Projects versterkt team met 3 nieuwe adviseurs

Het team van Sparkling Projects is recent uitgebreid met 3 nieuwe adviseurs: Marcel Swets, Lex Brouwer en Jochem Waverijn.

Marcel Swets
Marcel Swets heeft met zijn ervaring in de koeltechniek zijn sporen verdiend. Als adviseur en technisch projectmanager heeft Marcel gewerkt voor meerdere koeltechnische advies- en ingenieursbureaus en toonaangevende projecten op zijn naam staan. Het steeds betrokken zijn bij nieuwe ontwikkelingen in de energietechniek heeft Marcel doen besluiten zich bij ons aan te sluiten. Met de komst van Marcel bouwt Sparkling Projects haar leidende positie in koeltechniek en industriële warmtepompen verder uit. Marcel is via e-mail bereikbaar op m.swets@sparklingprojects.nl.

Lex Brouwer
Lex Brouwer heeft altijd gewerkt bij productiebedrijven in de levensmiddelen- en diervoedingsindustrie. Met financieel en productietechnisch inzicht was hij verantwoordelijk voor investeringen in vries- en koelinstallaties, lucht- en waterzuivering, stoomsystemen en de energie-inkoop. Nu zit Lex bij ons aan de ontwerpkant van de tafel en gaat hij bedrijven ondersteunen met haalbaarheidsstudies, energiebesparings- en subsidietrajecten. Lex is via e-mail bereikbaar op l.brouwer@sparklingprojects.nl.

Jochem Waverijn
Jochem heeft zijn studie Chemische Technologie aan Hogeschool Utrecht met succes afgerond. Zijn afstudeerwerk ging over ons innovatieve energiesysteem met batterij, e-boiler, CO2 warmtepomp en grote ondergrondse warmtebuffer. Met als eindresultaat een mooie 8 spreekt het voor zich dat Jochem een aanbod kreeg om ons team te komen versterken. Jochem gaat aan de slag met smart grid oplossingen voor bedrijven en bedrijventerreinen. Jochem is via e-mail bereikbaar op @sparklingprojects.nlj.waverijn.

Jochem, Lex en Marcel, welkom in ons team en veel succes!

Van links naar rechts: Jochem Waverijn, Lex Brouwer en Marcel Swets

Van links naar rechts: Jochem Waverijn, Lex Brouwer en Marcel Swets

Advies nodig?
Kunt u advies & ondersteuning gebruiken bij het behalen van uw duurzaamheidsambities? Onze adviseurs geven u graag inzicht in de mogelijkheden die er zijn voor uw bedrijf. Neem rechtstreeks contact op met Jochem, Lex of Marcel of stuur een e-mail naar sec@sparklingprojects.nl.